facebook-domain-verification=qnkab8h4jpz8rdl8sopk0se9fi20hk
top of page

Pupcorn

SvĂ„righetsgrad: 🩮

PUPCORN AND CHILL

Har du ocksÄ hört talas om detta gulliga snacks och blivit intresserad av att bjuda dina hundar pÄ nÄgot till fredagsmyset? Pupcorn Àr inte bara en favorit hos hundarna hÀr hemma, det Àr Àven superenkelt (och billigt) att göra sjÀlv!


OBS! Det kommer lukta en del lax nÀr du hettar upp oljan hehe..


Du behöver:

Laxolja

Popcorn


Gör sÄ hÀr:

För att göra pupcorn gör vi precis pÄ samma sÀtt som vi gör klassiska popcorn pÄ spis. Men utan salt givetvis! HÀr kommer en beskrivning för er som inte poppat popcorn.


Förbered genom att ta fram en stor bunke och stÀll bredvid spisen.


Ta fram en kastrull med lock och hÀll i ett tunt lager laxolja i botten. LÀgg ner 2 majskorn och sÀtt pÄ locket.


Hetta upp oljan pÄ hög temperatur. NÀr ett majskorn har poppat till popcorn fyller du pÄ önskad mÀngd popcorn i kastrullen - tÀnk att det ska tÀcka botten men inte bli mer.


SÀnk vÀrmen nÄgot och skaka om med jÀmna mellanrum. Blir kastrullen överfull av popcorn hÀller/skakar du försiktigt över nÄgra popcorn frÄn kastrullen till din bunke. FortsÀtt att ha kastrullen pÄ spisen och skaka om Ànda tills det slutar poppa.


HÀll dÄ över alla popcorn i din bunke och lÄt svalna minst 30 minuter.


Se till att inte fÄ med nÄgra kÀrnor nÀr du ger din hund pupcorn. Jag lÀgger upp nÄgra pupcorn i taget frÄn den stora bunken till en mindre sÄ att jag enkelt kan ge hundarna utan att nÄgon kÀrna kommer med.0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

Comments


bottom of page