top of page

OM OSS

IMG_1642.jpg
Sarah Nyman

I januari 2020 hade mina kollegor en avskedsmiddag för mig, jag skulle då flytta tillbaka hem till Göteborg och vi pratade om vad jag skulle hitta på. Vi längtade efter att utöka familjen med en till hund och om det är något man lär sig rätt snabbt om mig så är det att jag älskar hundar och jag älskar att baka. Det går verkligen inte att missa dessa två intressen. En kollega kom då på den briljanta idén att jag borde baka med Louie och eventuellt (förhoppningsvis) den nya valpen. Där och då kom idén om baka med matte till. 

Vi hämtade hem vår efterlängtade valp i slutet av maj och att få upptäcka världen på nytt med henne har varit fantastiskt. När vi alla fyra hade fått landa i den nya familjekonstellationen och den nya hemstaden kände jag mig redo att sätta igång. 

Jag har tidigare försökt hitta recept för att baka bland annat hundtårta när Louie har fyllt år men recepten har varit få och svåra att hitta, därför bestämde jag mig för att det måste finnas ett sätt att ta fram och skriva recept på fina hundtårtor och hundgodis som är samlade på ett och samma ställe? Ja visst gick det. Ett år senare sitter jag nu och skriver nya recept nästan dagligen. Att baka till hund är fantastiskt kul!

IMG_1300.jpg
Cleo

Cleo är en livsglad dvärgpudel tik. Livet med en pudel är fantastiskt, hon är otroligt följsam och älskar att lära sig nya saker. Sedan tycker vi även det är väldigt gulligt när hon får sina pudelfnatt och glider runt i hela lägenheten.

När hon är glad så sprätter det i hela kroppen och det smittar gärna av sig. Ute på promenad tittar hon ofta mot främlingar och viftar på svansen (hela kroppen i hennes fall) och det är sällan man får en annan reaktion än ett glatt hej som svar. Cleo är en riktig liten glädjespridare med andra ord.

Favoritgodis: allt med kokos i och givetvis pudelkakor!

IMG_6335.jpg
Louie

Louie är en pomeranian - papillion blandis som bodde med mig mellan han var ett och fyra år. Nu bor han med sin husse i Stockholm. 

Louie är en väldigt smart och arbetsglad hund som snabbt blir understimulerad om han inte får använda hjärnan. Det bästa han vet är att få leka med andra hundkompisar och att få träna ute. När han förstår att det är träning (och godis) på gång så lyser han upp och håller sig tätt intill mig i väntan på kommando. Roligast är att få hoppa upp och gå balansgång på exempelvis stenmurar. 

Favoritgodis: lax & blåbärstassar och veganska hundben!

Tack för att ni kikat in på sidan, tveka inte på att höra av er om ni undrar något eller har önskemål på vad ni vill se mer av! 

kontakt

Tack för att du skickar in!

bottom of page