Gelépumpor

Svårighetsgrad: 🦴


Superenkla gelatingodisar på två ingredienser! Har du gjort min pumpapaj? Då är det här samma recept som till fyllningen. Perfekt om det blir lite fyllning över.


Recept:

0,5 dl pumpapuré

1 msk gelatinpulver

1 msk vatten


Gör så här:

Blanda gelatinpulver med vatten i en liten skål.


Värm upp pumpapuré i en kastrull och precis innan det börjar sjuda tar du av kastrullen från spisen och rör ner gelatinet.


Fördela smeten i dina formar och låt svalna något innan du placerar i kylskåp i ca 1-2 timmar. Sedan är det bara att bjuda vovven!





En kik på våra ingredienser och dess hälsofördelar:


Gelatin: Något du kanske inte visste är att vanlig, osmakad och osötad gelatin inte bara säker för våra hundar, det ger faktiskt stora fördelar för deras leder, ben, tarmhälsa, matsmältning, hud, naglar m.m. Gelatin innehåller mycket aminosyror (byggstenarna i protein) och är en form av hydrolyserat kollagen (så kallad nedbrutet kollagen) som tas från animaliska delar. För enklast dosering väljer jag att köpa gelatin i pulverform.


Pumpapuré: Pumpa är fyllt av fibrer och är därför perfekt för hundens matsmältningshälsa. Se bara till att använda 100% ren pumpapuré.


Senaste inlägg

Visa alla