facebook-domain-verification=qnkab8h4jpz8rdl8sopk0se9fi20hk
top of page

Spök-kakor

Svårighetsgrad 🦴


Dessa spökkakor med smak av kokos är inte bara perfekta till halloween, de är även superlätta att göra och hundarna ÄLSKAR dem. Tack vare att vi använder ris- och kokosmjöl så är dem även glutenfria.


Recept:

1 dl rismjöl

0,7 dl kokosmjöl

1 ägg

2-3 matskedar kokosolja


Frosting:

1 msk laktosfri grekisk yoghurt

Blodpulver till önskad färg


Gör såhär:

Sätt ugnen på 150 grader och förbered en plåt med bakplåtspapper


Blanda ihop rismjöl och kokosmjöl. Gör sedan ett hål i mitten och där häller du i ägg och hälften av kokosoljan. Rör runt med en sked tills du får en jämn smet. Tillsätt successivt resten av kokosolja tills du får en bra deg.


Knåda degen och kavla sedan ut den till ca 0,5 cm tjock.

Tips: lägg degen mellan två bakplåtspapper när du ska kavla, då slipper du använda mer mjöl eller att degen ska fastna på kaveln eller bänken.


Använd valfri form eller skär för hand ut kakor och lägg dem på plåten.

Grädda mitt i ugnen i 10 minuter och låt svalna helt innan du dekorerar dina spöken med ögon och mun!En kik på våra ingredienser och dess hälsofördelar:


Rismjöl: Det är naturligt glutenfritt och ger kakorna en fantastisk konsistens!


Kokosmjöl: Kokosmjöl innehåller naturligt en rad nyttiga ämnen samt är rikt på fibrer och protein. Kokosmjöl är dessutom naturligt spannmålsfritt vilket är perfekt för hundar som lider av tolerans.


Ägg: Hjälper till att binda smeten, ägg är även rikt på protein.


Kokosolja: Kokosolja är späckad med naturliga vitala ämnen som främjar ditt husdjurs hälsa. Den innehåller höga andelar bakteriedödande laurinsyra som också stärker immunsystemet. 


Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page