• Sarah Nyman

Länk till mina formar!

*inlägget innehåller affiliate länkar


Ni är många som skriver och frågar vart jag bland annat har köpt mina formar och jag vill därför samla länkar till olika formar i ett inlägg här så att ni enkelt kan hitta dem.

Den frågan jag får oftast är vart mina tassformar är köpta och här kommer två länkar till dem.


Första länken (KLICK) är för en form i silikon med 10 tassar.


Andra länken (KLICK) är för en form i silikon med 10 tassar plus två silikonformar med hundben. Det är dessa formar jag har. Då kan ni bland annat även göra godisarna här nedan.

Vill du baka hårda kakor med fina motiv? Då kan jag varmt rekommendera dessa formar (KLICK) som ger dig både en pudel, ett hundben och en tass. Det är en perfekt kombination av roliga former på dina hundkakor.


Ps. du får alla tre formar för endast 79 kr och med fri frakt!

Senaste inlägg

Visa alla

Pumpapuré

  • YouTube - Grå Circle
  • Instagram - Grå Circle

På Baka med matte hittar du mängder av recept som du kan baka till din hund. Ska du baka en hundtårta till en födelsedag eller hundgodis för träning? Allt finner du här. Givetvis är alla ingredienser anpassade att passa hundar och under varje recept finner du information om råvarorna som har använts. 


Kontakt: Sarah@bakamedmatte.se

imageedit_1_5174073003.png