facebook-domain-verification=qnkab8h4jpz8rdl8sopk0se9fi20hk
top of page

Kärleksbrownies till vovven

Svårighetsgrad: 🦴


Vi kanske inte tänker att brownies och hundar hör ihop? Men denna hundvariant är gjord på blodpulver istället för choklad. Nu låter det direkt som något för din vovve va?



Om det är något du måste baka inför alla hjärtans dag så är det dessa hjärtformade brownies!! Du ser ju tjejernas blick 🥺😍


ps. du behöver bara en vanlig hjärtformad kaksstans!


Recept:

1 ägg

1 msk äppelmos (utan tillsatser, jag gör eget)

0,5 dl havremjöl

0,5 dl bovetemjöl

1 msk blodpulver

1 tsk kokosolja


Gör så här:

Sätt ugnen på 150 grader och klä en form på ca 20x20 cm med bakplåtspapper.


Rör ihop alla ingredienser i en skål. Fördela smeten i din form, gör den ca 1 cm tjock. Smeten är relativt tjock så du kan själv välja hur tunn du brer ut den på ditt bakplåtspapper.


Grädda i mitten av ugnen i 10 minuter.


Ta ut och låt svalna helt.


Stansa nu ut dina hjärtan från kakan!


Ps. det som blir över utanför dina hjärtan fungerar utmärkt som godis!

här slänger vi inget!




En kik på våra ingredienser och dess hälsofördelar:

Ägg: Hjälper till att binda smeten. Ägg är även rikt på protein, selen, vitamin B12, A, D och E-vitaminer.


Havre: Havregryn är ett livsmedel med stora mängder fibrer och många näringsämnen, mineraler och antioxidanter. Vidare innehåller det vitamin B, som hjälper hundens päls att förbli skinande och frisk. Den innehåller även oljesyra och omega 6-fettsyror, som också håller pälsen i gott skick.


Äpple: Äpplen är fulla av vitaminer, som A och C, samt kostfiber, fosfor, antioxidanter och kalcium. Däremot är kärnorna giftiga för hundar så var noggrann med att ta bort dessa.


Bovetemjöl: Hjälper till att binda kakan. Helt ofarligt för hundar och är naturligt gluten- och spannmålsfritt.


Kokosolja: är späckad med naturliga vitala ämnen som främjar ditt husdjurs hälsa. Den innehåller höga andelar bakteriedödande laurinsyra som också stärker immunsystemet.






Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page